Onze werkplaats

Onze werkplaats biedt ruimte aan 8 (bedrijfs-)auto’s. Diverse bruggen en diagnoseplekken
zorgen ervoor dat wij alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden uit kunnen voeren. Het correct jaarlijks onderhouden van uw voertuig zorgt ten eerste voor een fijne rijervaring, daarnaast is onbezorgd rijden wetend dat alles in orde is een geruststellend gevoel. Door het jaarlijkse onderhoud zijn vaak onvoorziene kosten te voorkomen omdat uw voertuig in zijn geheel gecontroleerd wordt.

APK

Uw auto dient APK gekeurd te worden volgens de regels van de RDW. Dit kan alleen bij een RDW-aangesloten bedrijf. Wij zijn hierin uw partner bij uitstek. De APK-keuring zorgt ervoor dat u  te allen tijde veilig op weg bent. Bij eventuele afkeurpunten ontvangt u altijd vóóraf een prijsopgave om de eventuele afkeurpunten te verhelpen. Transparantie staat hierbij voorop.

AIRCO SERVICE

Het aircosysteem van uw (bedrijfs-)auto verliest jaarlijks een gedeelte van het koelgas. Dit is volstrekt normaal. Het is raadzaam jaarlijks uw aircosysteem te laten controleren en onderhouden. Dit voorkomt voortijdige slijtage en hoge te kosten.


WAT DOEN WIJ BIJ EEN AIRCO CHECK?
Wij werken altijd met de nieuwste apparatuur en bieden zowel het type R143a en het nieuwste type R1234YF gas aan. Bij een aircocheck:
– Legen en vullen wij uw aircosysteem
– Voegen wij nieuwe compressorolie en UV-vloeistof (dit kan eventuele lekkages opsporen) toe
– Controleren en/of vervangen wij uw interieurfilter.

SCHADEHERSTEL

In het geval van schade kunnen wij dit gehele traject voor oppakken. U meldt de schade bij uw verzekering. De rest regelen wij:

In het geval van schade kunnen wij dit gehele traject voor oppakken. U meldt de schade bij uw verzekering, de rest wordt door ons geregeld.

  • Het opmaken offertes
  • De afwikkeling met de expert
  • Het garanderen van volledig herstel binnen afzienbare tijd

STORINGSDIAGNOSE

Niets zo vervelend als een brandend lampje op uw dashboard of een (bedrijfs-)auto in noodloop. Wij kunnen u hierin de helpende hand bieden. Onze werkplaats is ingericht met state-of-the-art apparatuur om snel een diagnose te kunnen stellen, en uit te zoeken waar uw probleem zich bevindt.

WIJ MAKEN GEBRUIK VAN DE VOLGENDE SYSTEMEN:
– Texa Diagnostics
– Snap-on Diagnostics
– VagCom / Odis VW (merk origineel)
– BMW ISTA – ISTA-P (merk origineel)
– Mercedes Benz Star diagnostics (merk origineel)

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van de laatste auto’s?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!